Containere sanitare - Vanzare container monobloc sanitar wc

Container monobloc sanitar - wc

Container sanitar WC – descopera cele mai bune oferte, numai la Boxcontainer!

 

Containerele grup sanitar sunt din ce in ce mai solicitate de catre diversi clienti, intrucat acestea asigura atat igiena, cat si eficienta, indiferent de configuratia si dotarile acestora. Aceste produse sunt disponibile intr-o gama variata de modele, in functie de producator si preferintele clientilor, dat fiind ca exista posibilitatea de a comanda containere personalizate. Sunt realizate din materiale rezistente si sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru a indeplini conditiile unui grup sanitar obisnuit.
In cazul in care sunteti in cautarea unui container sanitar WC de calitate superioara, compania Boxcontainer va asteapta cu cele mai bune oferte. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul productiei de containere variate, aceasta companie va ofera produse si servicii conexe la un raport calitate-pret excelent. Astfel, de aici puteti comanda un container sanitar WC ideal pentru zonele de agrement, santiere, sedii de firma, anexe pentru diverse cladiri si constructii etc.
Posibilitatile de personalizare sunt multiple, astfel ca orice container poate fi realizat in functie de cerintele dumneavoastra. Dotarea se va face cu o multime de accesorii si produse de foarte buna calitate, care va asigura un nivel inalt de igiena si confort pentru personalul dumneavoastra. Produsele sunt usor de montat, demontat si transportat, astfel ca pot fi mutate dintr-o locatie in alta, atunci cand este necesar.

 

Container sanitar WC – igiena , confort si rezistenta!

 

De ce sa alegeti containerele fabricate de catre Boxcontainer.Srl? Pentru ca aceasta companie aduce pe piata cele mai fiabile si rezistente produse, acestea fiind realizate la standarde europene. Sunt rezistente si pot fi accesorizate astfel incat sa ofere confort utilizatorilor. Acest tip de container sanitar WC poate fi organizat in functie de preferintele dumneavoastra, astfel ca puteti opta pentru cabine WC diferite, chiuvete, lavoare, oglinzi si alte accesorii necesare.
Fiecare container este dotat cu ferestre si usi , disponibile in modele diferite. De asemenea, containerul poate fi racordat la reteaua de apa, canalizare si electricitate, astfel ca acestea indeplinesc toate conditiile unui grup sanitar adecvat. Se folosesc materiale rezistente care sa izoleze termic si fonic, grosimea peretilor fiind cuprinsa intre 3 si 12 mm. In plus, pentru o rezistenta si o protectie sporita, se poate opta pentru izolarea containerelor.
Racordarea la apa, electricitate si canalizare se face cu instalatii moderne, realizate din materiale folosite in general de catre instalatori. Asadar, aceste containere nu prezinta mari diferente fata de un grup sanitar aflat intr-o cladire, toate dotarile fiind de inalta calitate. In cele din urma, nu putem uita faptul ca sunt usor de transportat dintr-o locatie in alta si se intretin cu mare usurinta.

 

Boxcontainer va asteapta cu modele variate de container sanitar WC!

 

Sunteti o firma de constructii si aveti nevoie de un grup sanitar in cadrul santierului? Indiferent ca aveti nevoie de container sanitar WC pentru santier sau orice alt scop, Boxcontainer va sta la dispozitie cu cele mai bune produse de pe piata. Containerele sunt complet dotate, au o rezistenta excelenta si ofera conditii de utilizare remarcabile. In plus, acestea pot fi personalizate exact asa cum doriti!

 

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail: office[at]boxcontainer.ro

 

Poze containere sanitare

containere sanitar wc
containere sanitar wc
containere sanitar wc
containere sanitar wc

 

Fisa tehnica containere monobloc sanitar - wc

Containerele monobloc sunt in general alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale zincate in totalitate.

Mentionam ca atât podeaua cât si acoperisul sunt îmbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor de locuit.

 

1) Podeaua este formata de jos in sus din:

 • structura metalica profilata la rece
 • lonjeroane zincate 13 bucati
 • pal hidrofugat de 19 mm
 • linoleum de trafic intens, vata minerala, tabla zincata 0.5mm

Rezistenta portanta este de 400 kg/m².

 

2) Acoperisul este format de sus în jos din:

 • tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm)
 • lonjeroane zincate 9 bucati
 • membrana hidoizolatoare
 • vata minerala 100 mm norma C1
 • membrana hidroizolatoare
 • pal melaminat 16 mm
 • instalatie electrica

Rezistenta portanta este de 200 kg/ m².

 

3) Stâlpi de sustinere sunt profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 2 mm.

 

4) Peretii sunt formati din:

 • panou sandwich poliuretan tip C 1 cu o  grosime de 40 mm

 

5) Tamplarie:

 • usa exterioara metalica 900/2050 mm
 • fereastra PVC oscilobatanta, cu geam termopan 1000/1100 mm

 

6) Instalatia electrica

a) exterior este formata din:

 • 1 priza exterioara 220 V 16A

b) interior este formata din:

 • 1 tablou sigurante automate
 • 2 prize
 • 1 întrerupator
 • 1 lampa neon 2x36W

 

» compartimentarea si pozitionarea elementelor sanitare se executa optional în baza unei comenzi ferme de la cumparator.

» instalatia sanitara este executata din polipropilena si componente a acesteia.

» alimentarea cu apa se face printr-o intrare de ¾ toli.

» Iesire teava PVC Ø 110.